Skip to main content

Kierrätysfarkkumekot

Kierrätysfarkkumekot ovat uniikkikappaleita ja ne tehdään 100% vanhoista farkuista. Jokainen pala mekossa leikataan yksitellen ja eri farkkusävyt sommitellaan jokaiseen mekkoon tarkasti. Tilauksesta mekkoihin on saatavilla eri pituisia hihoja.

Kysy lisää, jos varastossa ei ole sopivaa kokoa tai mieleistä mallia, tehdään sinulle sopiva!

Unelma

Unelma-kierrätysfarkkumekko on nimensä mukaisesti kuin unelma. Se on  hyvin naisellinen ja ammattitaidolla hiottu kaavoitus takaa hyvän istuvuuden. Unelma tuo vyötärösi esiin upealla tavalla. Leveä, hieman fiftarimainen helma sopii useammalle lantiolle. Sivujen tummemmat kaitaleet tekevät hoikentavan vaikutelman. Takana vetoketjussa on pukeutumista helpottava farkkukoriste.

Jokaisen Unelma-mekon värit, sävyt ja farkkujen kulutuspinnat sommitellaan tarkasti yhteen sopiviksi. Hihattomassa Unelmassa on 33 osaa, jotka kaikki leikataan yksitellen vanhoista farkuista. Mekko on ommeltuna huolitellun näköinen sekä ulkoa että nurjalta puolelta. Jokainen malliston kierrätysfarkkumekko on uniikkikappale.

Unelmaa saa hihattomana, holkkihihaisena, lyhyellä hihalla ja 3/4 hihalla. Värivaihtoehtoja on sinisävyinen tai musta/harmaa. Jos valikoimista ei juuri nyt löydy mieleisellä hihalla, värillä tai omaa kokoa vastaavaa, ota yhteyttä! Teen sinulle haluamasi Unelma-kierrätysfarkkumekon. Muutkin räätälöinnit onnistuvat. Räätälöinti veloitetaan muutostöiden suuruuden mukaisesti.

Katso kaikki tuotteet

Taika

Taika-kierrätysfarkkumekko on kotelomekko farkusta. Se myötäilee vartaloa sopivasti. Tarkkaan mietityt saumojen kohdat on Taikan taika! Oikean kokoisena Taikalla on siis hoikentava vaikutus. Suora helma antaa tilaa askelille ja hihojen joustavuus antaa mukavaa liikkumisvaraa. Taikassa on useimmiten yksi farkkutasku. Takana vetoketjussa on pukeutumista helpottava farkkukoriste.

Jokaisen Taika-mekon värit, sävyt ja farkkujen kulutuspinnat sommitellaan tarkasti yhteen sopiviksi. Hihallisessa Taikassa on 22 osaa, jotka kaikki leikataan yksitellen vanhoista farkuista. Mekko on ommeltuna huolitellun näköinen sekä ulkoa että nurjalta puolelta. Jokainen malliston kierrätysfarkkumekko on uniikkikappale.

Taikaa saa hihattomana, holkkihihaisena, lyhyellä hihalla ja 3/4 hihalla. Värivaihtoehtoja on sinisävyinen tai musta/harmaa. Jos valikoimista ei juuri nyt löydy mieleisellä hihalla, värillä tai omaa kokoa vastaavaa, ota yhteyttä! Teen sinulle haluamasi Taika-kierrätysfarkkumekon. Muutkin räätälöinnit onnistuvat. Räätälöinti veloitetaan muutostöiden suuruuden mukaisesti.

Katso kaikki tuotteet

Lempi

Lempi-kierrätysfarkkumekko on malliston rennoin mekkomalli väljyydeltään. Lempi antaa lempeästi vartalolle tilaa ja vinoon leikatut palat antavat hieman joustavuutta mekkoon. A-linjaisuus sopii monelle vartalolle hyvin ja vinot leikkauslinjat tuovat illuusion kapeammasta linjasta. Tässä mallissa on V-mallinen pääntie. Takana vetoketjussa on pukeutumista helpottava farkkukoriste.

Jokaisen Lempi-mekon värit, sävyt ja farkkujen kulutuspinnat sommitellaan tarkasti yhteen sopiviksi. Hihallisessa Lempissä on 28 osaa, jotka kaikki leikataan yksitellen vanhoista farkuista. Mekko on ommeltuna huolitellun näköinen sekä ulkoa että nurjalta puolelta. Jokainen malliston kierrätysfarkkumekko on uniikkikappale.

Lempi-farkkumekkoa saa hihattomana, holkkihihaisena, lyhyellä hihalla ja 3/4 hihalla. Värivaihtoehtoja on sinisävyinen tai musta/harmaa tai liukuvärjätty.  Jos valikoimista ei juuri nyt löydy mieleisellä hihalla, värillä tai omaa kokoa vastaavaa, ota yhteyttä! Teen sinulle haluamasi Lempi-kierrätysfarkkumekon. Muutkin räätälöinnit onnistuvat. Räätälöinti veloitetaan muutostöiden suuruuden mukaisesti.

Katso kaikki tuotteet