Skip to main content

Yhteystiedot

Tyyki Design
Humalistonkatu 8
20100 TURKU
040 7274948
tyyki@tyyki.fi

Avoinna
Arkisin klo 9 – 17

Jätä meille viestiä

  Näin viime keväänä netissä kuvan Tyykin suunnittelemasta ja ompelemasta farkkumekosta. Olin lähdössä lomalle Nizzaan, Monacoon ja Cannesiin, jossa oli silloin elokuvajuhlat. Olin etsinyt itselleni nuorekasta mekkoa matkalle ja kun näin tuon mekon, niin se oli siinä. Miia ompeli minulle omilla mitoilla ja toiveilla ihanan mekon, jota moni ihaili tuolla matkalla. Voin suositella Tyykiä kaikille, jotka haluavat omannäköisiä vaatteita, omilla mitoilla ja laadukkaasti tehtynä.

  Miia Salminen, Turku

  Asiantunteva, rento, miellyttävä asiakaslähtöinen palvelu. Tyykin Miia loihti vanhasta nyttemmin jo käyttämättä jääneestä nahkatakistani ihanan laukun. Miia kyseli ja kartoitti mieltymyksiäni/tyylisuuntaa ja teki niiden pohjalta ehdotuksen. Toteutus oli onnistunut sekä mallin, että työn jäljen osalta. Onnellinen uuden laukun omistaja. Voin lämpimästi suositella Tyykin palveluja❤

  Maria Keskimäki, Pori

  Pidemmän aikaa on ollut mietinnässä saada itselle pitkä juhlapuku, sellainen yksinkertainen ja ajaton, jota voisi käyttää ympärivuoden. Viimeisen 2 vuoden aikana kävin sovittelemassa liikkeissä erilaisia valmiita juhlamekkoja mutta koska olen hyvin rintava suhteessa muuhun vartaloon, niin eihän niitä valmiita pukuja saanut istumaan päälleni mitenkään.
  Tammikuun lopulla mieheni päätti että meidät vihitään 20.02.2020, joten aikaa (vain kolme viikkoa) ei ollut hukattavaksi. Tuska oli jo valtava kunnes muistin Miian ja Tyyki Designin… Noin 3 viikossa Miia loihti minulle juuri sellaisen haluamani ”yksinkertaisen ja ajattoman” hääpuvun, jota voin käyttää myös juhlamekkona tulevissa juhlissa ilman että olisi vaikutelma hääpuvusta.
  Tästäkin ajasta Miia ehti lomailla viikon. Suosittelen lämpimästi Tyyki Designia

  Anne-Maarit Mäki-Rekikoski, Turku